Eliza Veilig&Zeker

  1. Home
  2. Corona
  3. Veilig zeker

Onbezorgd op vakantie met Eliza Veilig&Zeker

Boek zonder zorgen jouw volgende reis

Wij bieden de volgende garanties voor jouw vakantie: 

Geld Terug Garantie 
Wanneer jouw vakantie met een vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021 wordt geannuleerd vanwege een negatief reisadvies, bieden wij de garantie dat jij jouw geld terugkrijgt

Omruilgarantie 
Twijfel je? Maak dan gebruik van onze omruilgarantie. Boek jouw vakantie kosteloos en zonder opgave van reden tot 6 weken voor vertrek zelf om via jouw Mijn Eliza account. Dit zit standaard inbegrepen in onze service, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. 

Tegen betaling kun je ook kiezen voor extra flexibiliteit en tot 2 weken voor vertrek omruilen. Uitgezonderde bestemmingen: Toscane, Umbrië, Lazio, Sardinië, Sicilië, Puglia, Costa de Lisboa, Noord-Portugal, Catalonië en Alicante Cyprus (reisperiode 1/11/2021 en 31/03/2022). * Jij kan alleen omboeken naar vakanties die op dat moment te boeken zijn op de website. Op het moment dat jij omgeboekt bent, zijn de normale betalingsvoorwaarden weer van toepassing. 

Altijd veilig terug naar huis 
Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Als jij een vakantie incl. vlucht en huurauto bij ons boekt, word jij automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Test je positief op bestemming? Neem dan contact op met jouw reisverzekering. Indien je geen verzekering hebt afgesloten, faciliteert Eliza was here het verblijf gedurende jouw quarantaine en jouw terugvlucht. 

Vakantiedokter via de app 
Om jou met een veilig gevoel op vakantie te laten vertrekken, bieden wij de Vakantiedokter. Per dag staan er 24/7 dokters ter beschikking via de Eliza was here app, die jou in je eigen taal via online videogesprekken kunnen bijstaan met jouw vragen. 

Reisadvies per bestemming. 
De gezondheid en veiligheid van onze gasten staat voorop. Ons team op kantoor en onze eigenaren op bestemming staan klaar om jou de service te bieden die jij van ons mag verwachten als jij op reis gaat. Al onze reizen zijn conform COVID regelgeving. Bekijk hier het reisadvies per bestemming