Eliza Veilig&Zeker

  1. Home
  2. Corona
  3. Veilig zeker

Onbezorgd op vakantie met Eliza Veilig&Zeker

Boek zonder zorgen jouw volgende reis

Wij bieden de volgende garanties voor jouw vakantie:

Geld Terug Garantie
Helaas waren wij bij een negatief reisadvies genoodzaakt klanten een voucher te geven. Wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om een Geld Terug Garantie op te zetten. Vanaf 24 september 2020 heb jij recht op de Geld Terug Garantie. Wanneer jouw vakantie met een vertrek tussen 15 december 2020 en 31 oktober 2021 wordt geannuleerd vanwege een negatief reisadvies, bieden wij de garantie dat jij jouw geld terug krijgt.

Omruilgarantie
Toch aan het twijfelen? Maak dan gebruik van de omruilgarantie. Jij kan jouw vakantie kosteloos en zonder opgave van reden tot 6 weken voor vertrek zelf omboeken via jouw Mijn Eliza account, mits jouw boeking aan de omboekvoorwaarden voldoet. Standaard inbegrepen in onze service.

Tegen betaling kun je ook kiezen voor extra flexibiliteit (tot 2 weken voor vertrek omruilen). Bestemmingen die uitgezonderd zijn: Toscane, Umbrië, Lazio, Sardinië, Sicilië, Puglia, Costa de Lisboa, Noord-Portugal, Catalonië en Alicante Cyprus (reisperiode 1/11/2021 en 31/03/2022). Jij kan alleen omboeken naar vakanties die op dat moment te boeken zijn op de website. Op het moment dat jij omgeboekt bent, zijn de normale betalingsvoorwaarden weer van toepassing.

Verzekerd van repatriëring
De veiligheid van onze gasten is onze hoogste prioriteit. Als jij een vakantie incl. vlucht en huurauto bij ons boekt, word jij automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens jouw verblijf van positief naar negatief (code oranje) wijzigen, zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis.

Vakantiedokter via de app
Om jou met een veilig gevoel op vakantie te laten vertrekken, introduceren wij jou vanaf nu de Vakantiedokter. Via de Eliza was here app kan jij eenvoudig een online videoconsultatie voeren met een Nederlandse dokter; helemaal in jouw eigen taal. 24 uur per dag staan er online dokters ter beschikking die jou via videogesprekken kunnen bijstaan met richtlijnen en digitale voorschriften.

Conform COVID regelgeving
Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze gasten in deze tijden zeer belangrijk. Ons team op kantoor en onze eigenaren op bestemming staan dan ook klaar om jou de service te bieden die jij van ons mag verwachten als jij op reis gaat en zijn al onze reizen conform COVID regelgeving.