Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Eliza's droomreiswekkertje

Eliza's tip

Bekijk mijn fijne, speciale geselecteerde adresjes

  1. Home
  2. elizas tips

Mijn meest geliefde adresjes: wees er op tijd bij!

Dan is dit het perfecte moment!

Een vakantie weg van de massa bij een vriendelijke eigenaar waar jij in alle rust en ruimte kan genieten. Dat is waar ik voor sta. Zelf blijf ik het liefste ver weg van het massatoerisme en ben daarom altijd op zoek naar ongerepte plekjes rondom de Middellandse Zee. Ook voor vakanties met vertrek in juli of augustus!

Droom je ervan om er even lekker tussenuit te gaan? 

Speciaal voor jou heb ik mijn fijnste adresjes geselecteerd. Ga jij voor het magische landschap van Toscane of op zoek naar verlaten strandjes op Cyprus? Bij een kleinschalige vakantie met huurauto is een authentieke ervaring gegarandeerd. 
 
Deze verblijven zijn  mijn meest geboekte adresjes. Ze zijn beperkt beschikbaar en vaak snel uitverkocht. Wees er dus snel bij!

 

Ontdek mijn favoriete adresjes:

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Vriendelijke eigenaren en persoonlijke aandacht

Mijn adresjes onderscheiden zich niet alleen door kleinschaligheid, maar ook dopr de vriendelijke eigenaren en bijzondere locaties. Daarnaast beschikken mijn adresjes altijd over een zwembad of een strand in de buurt. Al mijn vakantieverblijven zijn gelegen in de Mediterranee, daar heb ik de mooiste plekjes voor je ontdekt. 

Om al deze bijzondere vakanties te selecteren ga ik persoonlijk langs bij elk adresje, praat ik met de eigenaren en met locals die ik tegenkom. Zo ontdek ik de plekjes waarvan ik weet dat jij een unieke beleving zal ervaren. Genietend van de omgeving en ver weg van de massa. Dat maakt een kleinschalige vakantie bijzonder.

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease