Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Thirtyseven Gozo

Een adresje dat je onthoudt en waar je bij thuiskomst, meer dan eens aan terugdenkt. B&B Thirtyseven Gozo is uniek in zijn soort en dit komt door de droomlocatie, de aandacht voor details en de gepassioneerde Italiaanse eigenaren Patti en Giuseppe. Stap je dit toevluchtsoord binnen, dan is de kans groot dat je nooit meer weg wilt. Ik vertel het maar alvast: betreden op eigen risico!

Thirtyseven Gozo ligt in het dorpje Munxcar en is de ideale plek om tot rust te komen. Dit 400 jaar oude pand, met indrukwekkende muren van kalksteen en boho-chic interieur, was ooit een boerderij. Nu is het een luxe B&B waar Brad Pitt en Angelina Jolie ooit ook eens hebben gelogeerd. Zwem en relax bij het zwembad, laat je lekker masseren in je eigen kamer of suite en neus rond in de shop vol handgemaakte strandtassen, espadrilles en linnengoed. In 5 minuten rijd je met de auto of taxi naar Gozo’s hoofdstad Victoria en in een kwartiertje wandel je naar het pittoreske Xlendi Bay. Houd je van duiken? Dan kun je de Inland Sea niet overslaan. Deze onderwatertunnel behoort tot de beste duikspots ter wereld! 

Wat kun je bij dit adresje verwachten?

 • 400 jaar oude boerderij
 • Boho-chic interieur
 • 10 unieke kamers en suites
 • Bijzondere kunstobjecten

Het is momenteel niet mogelijk om kamers te tonen.

Verzorging

Logies
Logies/ontbijt

In de omgeving

Gozo volgens Eliza

 • Gastvrije bevolking die altijd voor je klaar staat
 • Perfect voor oneindige wandelingen langs steile kliffen en groene valleien
 • Bezoek de vele vissersdorpjes
 • Lees meer op mijn blog

Beoordeling(en)

Groepsamenstelling
Toon alleen beoordelingen in mijn taal

100% echte klantervaringen

Richtlijnen voor beoordelingen van gasten
Om de beoordelingsscore en de inhoud van de beoordeling relevant te houden voor jouw komende reis, archiveren wij beoordelingen die ouder zijn dan 36 maanden.

Alleen klanten die via Eliza was here hebben geboekt en in de betreffende accommodatie hebben verbleven, kunnen een beoordeling schrijven. Wij nodigen deze klanten na thuiskomst van hun vakantie via e-mail uit om een beoordeling te schrijven. Indien een klant anoniem een review wil plaatsen, worden gegevens gecontroleerd (zoals boekingsnummer, boekingsgegevens) en zijn deze bekend bij Eliza was here. 

Of het nu negatief of positief is, we plaatsen elke reactie volledig, zo snel mogelijk, nadat deze is gecontroleerd om te voldoen aan de richtlijnen van Eliza was here. 

Richtlijnen voor beoordelingen
Deze richtlijnen hebben het doel de inhoud van Eliza was here relevant en gezinsvriendelijk te houden, zonder de verwoording van de uitgesproken mening te beperken. Elke review is van toepassing, ongeacht de aard van de opmerking. Beoordelingen waarin scheldwoorden voorkomen of die bewezen onwaarheden bevatten worden niet geplaatst.

Beoordelingen moeten betrekking hebben op de accommodatie
De meest nuttige bijdragen zijn gedetailleerd en helpen anderen betere beslissingen te nemen. Gelieve geen politiek, ethisch of religieus commentaar te leveren. Promotionele inhoud zal niet worden geplaatst.

Alle inhoud moet echt en uniek zijn voor andere gasten
Beoordelingen zijn het meest waardevol als ze origineel en onbevooroordeeld zijn. Deze moet van echt van jou zijn.

Respecteer de privacy van anderen
Eliza was here zal haar best doen om e-mailadressen, telefoonnummers, website-adressen, social media accounts en soortgelijke gegevens te verbergen.

De meningen die worden geuit in reviews zijn van klanten van Eliza was here.
Eliza was here aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor recensies of reacties.

Jij ontdekt jouw bestemming het beste met de auto!

Alle vliegvakanties inclusief verblijf en huurauto

Bij alle vliegvakanties van Eliza was here* is een huurauto van de laagste categorie (Klasse Small) standaard bij de prijs inbegrepen, inclusief allrisk verzekering.

De huurauto brengt je niet alleen bij jouw authentieke vakantieadresje, maar je kunt ook veel meer zien van je bestemming!

In boekingstap 1 kun je je auto upgraden en accessoires kiezen. Wil je na het boeken nog iets aanpassen? Ga dan naar Mijn Eliza om de huurauto upgraden of een kinderzitje of andere accessoires toe te voegen. Tip: indien je met 4 of meer personen op vakantie gaat, raden we je aan om een grotere klasse of extra auto te boeken. Neem voor een extra auto contact met ons op.

Met uitzondering van Formentera. Hierbij is een fiets inbegrepen om het eiland te verkennen.

De hoofdbestuurder dient:

 • Te voldoen aan de minimum of maximum leeftijd die vermeld staat in de autohuur voorwaarden
 • In het bezit te zijn van een creditcard (inclusief pincode);
 • Een geldig rijbewijs te hebben. 

Indien je een huurauto kiest die op aanvraag is, controleren wij na boeking de beschikbaarheid. Als de auto niet beschikbaar is, geven wij je een passend alternatief 

Bij vakanties met eigen vervoer, is geen huurauto inbegrepen. Op elizawashere.be/huurauto vind je meer informatie.

Helaas...

Dit adresje heeft geen beschikbaarheid.

Bekijk mijn andere unieke adresjes