Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Zwembad met ligbedjes en parasols aan de zijkanten

Vind je droomvakantie

Relaxen en ontspannen in één vakantie

  1. Home
  2. Relaxen en ontspannen vakantie
Op vakantie met je gezin, dat betekent eindelijk écht tijd voor elkaar. Het liefst op een leuke plek, vlakbij het strand of anders een zwembad bij het huis. Genoeg tijd voor ontspanning, maar er moet ook wel wat te doen zijn voor de kinderen. Hoe vind je een vakantie die iedereen leuk vindt? Ik deel je graag mijn tips voor vakanties met je gezin. Van pittoreske agriturismo’s tot vakantiehuizen met zwembad: ik ken de beste plekjes. Hoeven jullie alleen nog te kiezen.
Houd je van een vakantie aan zee? Heel ontspannen, omdat eventuele uitslapers nog lekker blijven liggen terwijl jij al de eerste zonnestralen pakt. Adem de zeelucht diep in, droom weg bij het uitzicht over de golven en maak plannen voor de komende dagen. Een vakantie aan zee voelt zo goed.
Waar ik ook ben in Europa, op een tropische dag duik ik het liefst in het zwembad. Deze huizen liggen vaak middenin de natuur en worden veelal gerund door gepassioneerde eigenaren die je nét dat beetje extra bieden zoals een flesje wijn bij aankomst, of soms is er zelfs een sauna of jacuzzi. 
Eindeloos staren over groene, glooiende heuvels met huisgemaakt wijn in de hand: dat kan in mijn favoriete agriturismo’s. Tijdens mijn reizen door Italië verblijf ik het liefst op een rustige plek in de natuur, ver van de massa maar toch ook dichtbij het vertier als je wilt. Ontdek mijn beste agriturismo’s in Italië. 
Heb je een bestemming in Europa op het oog, maar willen jullie iets anders qua verblijf? Dan is een rondreis ideaal! Combineer twee, drie of meer bestemmingen tijdens je rondreis en beleef iedere keer weer een nieuwe vakantie. Laat je inspireren door mijn tips en vraag een collega je te helpen met een rondreis op maat.

Mijn favorietenlijstje