Promotion

Schoolvakanties

  • Home
  • schoolvakanties

Op vakantie in de schoolvakantie

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een vakantieperiode. Dat begrijp ik natuurlijk helemaal! Als gezin moet je voor een vakantie met kinderen wachten tot ze vrij van school zijn. Ieder jaar is het weer een gepuzzel. Goed nieuws: ik heb voor alle schoolvakanties plekjes beschikbaar bij mijn adresjes in de Mediterranée.

Naar de zon in elke vakantieperiode

Met de voetjes in het zand en het zonnetje dat schijnt, dan zit je in de zomervakantie zeker goed bij mijn plekjes. Voor een strandvakantie in Griekenland kan ik je ook zeker aanraden om dan de koffers te pakken. In de paasvakantie is het heerlijk vertoeven wanneer alles in bloei staat op Malta en de wijngaarden in Italië er prachtig bij liggen. In de kerstvakantie kun je prima op reis en is het fijn overwinteren in Spanje, waar het dan zo’n 18 tot 20 graden is. In de herfstvakantie is het op Cyprus zelfs nog 25 graden. Ook de krokosvakantie leent zich voor een uitstapje naar de zon, waar je in Portugal de glooiende heuvels nog kunt bewonderen. Zo hebben alle vakantieperiodes hun eigen charme!

Wanneer op reis in de schoolvakanties van 2020?

Weet jij al waar jij jouw zonvakantie wilt doorbrengen of kun je wel wat vakantietips gebruiken? Ik heb alle schoolvakanties voor je op een rij gezet en heb mijn favoriete adresjes in Europa en rondom de Middellandse Zee verzameld.

Promotion

Zomervakantie 2020

1 juli t/m 31 augustus 2020

Promotion

Herfstvakantie 2020

2 november t/m 8 november 2020

Promotion

Kerstvakantie 2019

23 december 2019 t/m 5 januari 2020

Promotion

Krokusvakantie 2020

24 februari 2020 t/m 1 maart 2020

Promotion

Paasvakantie 2020

6 april 2020 t/m 19 april 2020

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials