Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR

Droomvakantie inspiratie

Creëer jouw unieke vakantieverhaal

  1. Home
  2. Unieke droomvakantie

Weet je wat ik zo mooi vind aan reizen? Dat je écht met een verhaal weer thuis komt. Ik ga dan ook het liefst naar unieke plekken waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Waar ik me thuis voel en mezelf kan zijn. Het leven kan vieren, de lokale cultuur kan opsnuiven en de lokale specialiteiten kan proeven. Waar ik dan verblijf tijdens zo’n ideale vakantie? Ik zet mijn favorieten op een rijtje zodat je mee kunt genieten. Welke wordt het voor jou?

Op mijn vakantie ga ik het liefst op culinaire ontdekkingstocht. De afgelopen jaren heb ik al veel bijzonder culinaire hoogstandjes ontdekt. Locaties waar je in een steenoven eigen brood kunt bakken, of huisgemaakte wijn vanaf de gaard naast jouw agriturismo. Klinkt goed toch? Bekijk mijn beste adresjes. 
Lastig kiezen? Combineer twee, drie of meer bestemmingen en stel zo jouw perfecte vakantie samen. Ik heb met liefde een aantal combinatiereizen voor je op een rij gezet en mijn reisspecialisten staan met liefde klaar om je te helpen! Laat je door hen inspireren voor de mooiste rondreizen door Europa.
Tijdens mijn vakanties verblijf ik het liefst in een stijlvol appartement, of ik nu alleen ben of met mijn partner of vrienden: het blijft fantastisch! In een appartement ben je van alle gemakken voorzien en voelt het zoals thuis. Mijn favorieten hebben een fijne grote tuin waarin ik de zon in het zwembad zie schitteren
Hoog op mijn reisverlanglijstje staan toch wel de agriturismo’s in Italië, omdat ze vaak een schitterende ligging hebben en je het échte Italië ontdekt. En omdat iedere streek in Italie anders is, hebben de agriturismo’s hun eigen kenmerken en specialiteiten. Zo produceert de een olijfolie en de andere wijn of kazen.
Weg van de massa, onontdekte plekjes, een gevoel van alleen op de wereld zijn. Dat is pas vakantie! De afgelopen jaren heb ik op vele bijzondere plekken geslapen, zoals een windmolen of een kasteel. Ik heb het allemaal ervaren en gun jou ook deze speciale ervaring! De meest bijzondere plekken heb ik voor je verzameld. 

Mijn favorietenlijstje