Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Schoolvakanties

Even helemaal weg

Vier die welverdiende vakantie

  1. Home
  2. Unieke vakantie populair

Eindelijk is het zover, die langverwachte vakantie staat gepland. Eigenlijk beginnen dan de keuzes pas. Je wilt veel relaxen, maar er moet ook wel wat te doen zijn in de buurt. Je wilt lekker eten én een plek die voelt als thuiskomen. Waar begin je? Laat dat maar aan mij over. Om je een handje te helpen, heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet. Dé perfecte tips voor mijn ideale vakantie: een combinatie van ontspanning en avontuur. Ga je mee?

Soms wil je gewoon meerdere plekjes zien, ontdekken en proeven. Combineer twee, drie of meer bestemmingen tijdens je rondreis en beleef een unieke vakantie. Ik heb een aantal suggesties van routes, maar mijn collega’s kijken graag met je mee voor een rondreis op maat. 
Weg van de massa, onontdekte plekjes, een gevoel van alleen op de wereld zijn. De afgelopen jaren heb ik op vele bijzondere plekken geslapen, zoals een windmolen of een kasteel. Ik heb het allemaal ervaren en gun jou ook deze speciale ervaring!
Samen met je liefde weg? In Europa zijn er aantal kleinschalige plekjes waar je heerlijk vakantie viert en weer even helemaal tot elkaar komt. Een nachtelijke wandeling door de natuur, een huisgemaakt ontbijt en een romantische kamer; ze staan allemaal voor jullie klaar. Bekijk mijn favorieten.
Kleine en intieme vakantieverblijven gerund door de meest vriendelijke eigenaren… Dat is wat je vindt in mijn sfeervolle boutique hotels, waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht altijd aanwezig zijn. Ik ben op zoek gegaan in Europa om deze unieke adresjes te ontdekken.
Rust en privacy, dat is wat je vind bij mijn vakantiehuizen met jacuzzi. Ze liggen vaak rustig, weg van de drukte. Of het nu midden in de natuur is of met uitzicht op zee, je hebt er het gevoel dat je alleen op de wereld bent. Kun je niet wachten om je onder te dompelen in de bubbels? 

Mijn favorietenlijstje