Al 20 jaar specialist in kleinschalige vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR

Zomer 2022

Zonnig in Europa

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Zomer 2022

Een zonnige vakantie in de zomer van 2022

Leg jouw plekje weg van de massa vast

Ben je alvast aan het kijken naar een vakantie in de zomer van 2022? Zoek je inspiratie voor een vakantie dit jaar? Dat kan ik mij voorstellen! Samen met mijn eigenaren ben ik ook alvast aan het dromen over een fijne vakantie in Europa. Het is voor mij en voor hen een zonnig vooruitzicht om jou weer te verwelkomen voor een nieuwe zomer.

Vakantiebestemmingen in Europa

Mijn bestemmingen hebben voor ieder wat wils; goudgele stranden, historie & cultuur, pittoreske dorpjes en culinaire hoogtepunten. Met eigen auto of een huurauto kun je eenvoudig de omgeving verkennen. In de zomer trek ik graag richting Zuid-Europa, mijn favoriete vakantielanden als Griekenland, Spanje en Portugal hebben heerlijke temperaturen om er even tussenuit te gaan. Ook kan ik zo in de auto stappen voor een vakantie naar Italië en Frankrijk. Eilanden als Malta en Cyprus hebben genoeg onontdekte plekken die door jou bezocht kunnen worden.

Jouw vakantie boeken in Europa

Van de mooiste villa’s tot hotels gelegen in de natuur en B&B met uitzicht op de wijngaarden; ze komen er voor je aan. Houd deze pagina dan ook zeker in de gaten, want iedere week kan jouw favoriete adresje toegevoegd worden. Wil je graag persoonlijk reisadvies over een bestemming? Ik help je graag zoeken naar een ideale vakantie, neem even contact met mij op en ik neem jouw wensen onder de loep.

Ontdek mijn zonnige vakantieadresjes

Via de filters aan de zijkant kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Reizen in de zomer van 2022

Droom jij met mij mee?

Van april tot en met oktober komend jaar hoop ik weer te kunnen genieten van al het moois dat Europa te bieden heeft. Of het nu een vliegvakantie of autovakantie is, zolang ik maar bijzondere plekken mag verkennen. Begroet worden door wuivende palmbomen is een beeld waar ik graag over dagdroom. De stilte in de natuur, de verlaten stranden, gesprekken met de locals; het is mogelijk! In de zomermaanden als juni, juli en augustus hoef jij je geen zorgen te maken dat je omgeven wordt door toeristen als je naar een van mijn ontdekkingen op vakantie gaat. Deze kleinschalige adresjes liggen weg van de massa. Het enige dat jij zult horen zijn de krekels en een zacht briesje wind. Een welverdiende vakantie in de zomer van 2022 ligt op jou te wachten.

Fijne prijsjes in de zomer

Ben je op zoek naar een voordelige vakantie voor de zomer van 2022? Kijk dan zeker naar mijn adresjes die een vroegboekkorting aanbieden. Omdat mijn eigenaren maar beperkte plekjes hebben, maken ze het graag voor jou mogelijk om al ver van te voren jouw vakantie te plannen. En dat mag beloond worden!

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto