Promotion

Vakantiehuis met privézwembad

  • Home
  • vakantiehuis-met-privezwembad

Ik lig aan het zwembad, genietend van de Mediterrane zon. Het enige wat ik hoor zijn wat vogeltjes die fluiten op de achtergrond. Langzaam open ik mijn ogen vanachter mijn zonnebril en kijk ik naar het zwembad. Er is helemaal niemand. Wat is een vakantiehuis met privézwembad toch heerlijk!

Luxe, ruimte en rust

Mijn vakantiehuizen met privézwembad zijn altijd rustig gelegen, ver weg van het massatoerisme. Je vindt ze middenin de natuur of dicht bij de locals. Deze adresjes worden veelal gerund door gepassioneerde eigenaren. Hier krijg je vaak dat beetje extra: een flesje wijn dat voor je klaarstaat bij aankomst, een extra zachte badjas of misschien is er zelfs een jacuzzi of sauna. Wanneer je bij mij een vliegvakantie boekt, is een huurauto altijd inclusief. Dus zelfs wanneer jouw vakantiehuis heerlijk rustig gelegen is, kun je altijd zelf de drukte opzoeken.

Waar staat jouw vakantiehuis met privézwembad?

Tijdens mijn reizen door de Méditerranée vond ik de meest unieke vakantiehuizen met privézwembad. Zo vond ik op Kreta authentieke natuurstenen villa’s middenin de natuur en op Lanzarote vond ik unieke opgeknapte finca’s. Waar lig jij straks languit in de zon?

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials