Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ABTO en SGR
Vakantie Bed and Breakfast Toscane

Bed and Breakfast in Toscane

Slapen tussen de wijngaarden

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Bed and Breakfast
  4. Italie
  5. Toscane

Ontdek Toscane vanuit een charmante Bed & Breakfast

Kronkelende landweggetjes die leiden naar het onbekende

Om mij heen zie ik alleen maar uitgestrekte wijngaarden. Bij iedere bocht die ik neem komt het groene, heuvelachtige landschap mij tegemoet. Een pittoresk dorpje duikt zo nu en dan op uit het niets. Ik ben met mijn huurauto onderweg naar een Bed and Breakfast in mijn geliefde Toscane. Dit keer ben ik uitgenodigd bij een sfeervolle agriturismo die is omgetoverd tot een B&B met zwembad. Ik kan nu al niet wachten om een verfrissende duik te nemen...

Wat is een B&B?

Een Bed & Breakfast, ook wel een B&B of chambre d’hôte genoemd, is een kleinschalig vakantieadresje waar jij de dag begint met een goed ontbijt. De Italianen zullen zeggen dat het het belangrijkste moment van de dag is. Als jij op vakantie gaat in Toscane wordt je hier door de gastheer of de gastvrouw helemaal in de watten gelegd. Voor een vers ontbijtje met Toscaanse streekproducten draaien zij hun hand niet om. Als ze de dag konden beginnen met een wijntje uit de wijngaarden, zouden ze dit zo doen.

Chambre d’hôtes in Toscane

Een landelijke B&B tussen de wijngaarden van Chianti? Een romantische B&B tussen het landschap van Val d’Orcia rondom Siena? Een knusse B&B voor een weekje weg met een vriendin in de buurt van Florence? Toscane is hier de uitgelezen bestemming voor. Al mijn adresjes liggen weg van de massa, zo kun je tijdens jouw vakantie van niks anders genieten dan rust en ruimte. Wil jij een vakantie boeken bij mijn kleinschalige B&B in Toscane? Dat kan! Via mijn website kan jij eenvoudig een plekje vastleggen. En wees er op tijd bij voordat een van deze geliefde adresjes vol zit. Mocht je liever eerst advies willen, mag dat ook altijd. Neem even contact op en dan geef ik jou graag persoonlijk reisadvies.

Ontdek mijn Italiaanse B&B weg van de massa

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.

Typisch Toscaanse Bed and Breakfast

Begin de dag met een Italiaans ontbijt

Iedere dag ben ik weer benieuwd wat voor geuren mij tegemoet komen uit de keuken. Maar naast het ontbijt biedt een B&B in Toscane nog zo veel meer. Of je nu wilt wandelen door de bergen of wijn proeven bij de boeren, hier kan je je goed vermaken. Een dagje terug trekken bij de Bed & Breakfast is ook altijd mogelijk, de gastheer of gastvrouw zullen je niet in de weg lopen.

En deze lieve eigenaren staan ook voor je klaar met de beste tips in de omgeving. Van een bezoek aan het dorpje Montepulciano tot slenteren door de straatjes van San Gimignano; zij kennen de restaurants waar je de beste pasta of pizza kan proeven.

Boek jij een autovakantie dan kan jij met eigen vervoer naar jouw bestemming reizen.

Autovakantie met verblijf

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Vliegvakantie inclusief verblijf en huurauto