Promotion

Vakantie Costa de la Luz

  • Home
  • costa-de-la-luz

De kust van het licht; alleen de naam klinkt al mooi, vind je niet? Met ruim 3000 zonuren per jaar is het bijna altijd lekker warm in deze Spaanse streek. Op zoek naar een vakantie aan de Costa de la Luz? Ik laat je de ongerepte kant van de streek zien…

Stralend wit

De Costa de la Luz is het stuk kust van de regio Andalusië en reikt van Tarifa tot aan de grens van Portugal. Houd je van een relaxte sfeer? Ten zuiden van Cádiz zijn er gezellige hippie plaatsjes. Je vindt in deze streek ook veel dorpjes met enkel witte huisjes, die schitteren in de zon. Mijn favoriet is Vejer de la Frontera, waar ik uren door de straatjes kan struinen. Begeef je je liever in de natuur? Er zijn veel natuurparken die de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een vakantie aan de Costa de la Luz.

Unieke vakantieadresjes

Tijdens mijn reizen naar Spanje heb ik unieke adresjes voor een vakantie aan de Costa de la Luz gevonden. Ver weg van het massatoerisme, maar tussen de locals! Zo vond ik gezellige appartementen middenin de natuur, maar ook prachtige villa’s met privézwembad. Boek je een vliegreis bij mij? Dan is een huurauto altijd inbegrepen. Zo kun je tijdens je vakantie naar de Costa de la Luz alle uithoeken van de streek verkennen.

Sorteer op:

Je hebt gezocht op

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials