Promotion

Fly and drive Griekenland

  • Home
  • fly-drive-griekenland

Griekenland heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik denk nog altijd terug aan die heerlijke zomeravonden. We dronken verkoelende retsina en klonken op het fantastische Griekse leven. Yamas! Proost! Het liefst ga ik op een fly and drive vakantie in Griekenland. Zo kan ik zelf op ontdekking om de omgeving te verkennen. De eeuwenoude, unieke archeologische sites, de prachtige stranden, de huisjes met blauwe daken in Santorini... Ik krijg er geen genoeg van!

Fly and drive in Griekenland langs de eilanden

Elk Grieks eiland is anders! Op ieder eiland is veel te ontdekken. Daarom is een huurauto inbegrepen als je een vakantie bij mij boekt. Zo kan jij tijdens je fly and drive in Griekenland volop de eilanden ontdekken. Kefalonia bijvoorbeeld, dat net uit een film komt, met zijn prachtige witte stranden en azuurblauwe zee. Of natuurlijk Kreta, waar ik graag ga stappen in de mooie Samariakloof of geschiedenis opsnuif in Knossos.

Wegdromen aan de Ionische Zee

Ook in Griekenland ontdekte ik heel wat unieke en kleinschalige adresjes. Op Corfu of Zakynthos bijvoorbeeld, zijn er prachtige plekjes met zicht over de Ionische Zee. Ik zou je soms liever geheim houden, maar uiteraard wil ik ze ook graag met jou delen. Ik kom graag tot rust in deze unieke accommodaties. Natuurlijk kun je ook een rondreis door Griekenland maken. Zo kun je bijvoorbeeld de verschillende eilanden ontdekken! Als je verschillende bestemmingen of accommodaties wilt combineren, vraag je gewoon een offerte op maat aan.

Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Thema's

Specials