Promotion

Vakantie Ionische Eilanden

  • Home
  • ionische-eilanden

Ben je op zoek naar een uniek vakantieadresje op één van de Ionische Eilanden? Dat snap ik helemaal! Deze magische Griekse eilandengroep laat zien dat je voor een tropische ervaring echt Europa niet uit hoeft. Voor de hagelwitte stranden en de azuurblauwe kies ik toch altijd weer voor een vakantie naar de Ionische Eilanden.

Van Zakynthos tot Ithaka

De Ionische Eilanden vormen samen een eilandengroep aan de westkant van Griekenland. Tot de Ionische eilanden behoren Zakynthos, Corfu, Paxi, Lefkas, Kefalonia en Ithaka. Alle eilanden zijn prachtig groen en de zee kleurt helder en felblauw. Elk eiland heeft ook haar eigen charmes. Vaar langs de ruige kust van Zakynthos, luister naar de stilte op het ongerepte Ithaka of struin door de gezellige stadjes op Kefalonia. En vergeet ook niet van alle lokale specialiteiten te proeven.

Eilandhoppen

Wanneer je wegblijft van het massatoerisme, ontdek je pas echt de cultuur op de Ionische Eilanden. Daarom ging ik op zoek naar unieke, kleinschalige vakantieadresjes, tussen de locals en dichtbij de natuur. Ik vond vrijstaande, authentieke villa’s maar ook kleurrijke hotels. Veelal gerund door een lieve eigenaar die me maar al te graag al het moois van zijn eiland liet zien. Een huurauto is altijd inbegrepen bij mijn vakanties, dus je kunt naar hartenlust het hele eiland ontdekken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te eilandhoppen. Wil je meerdere eilanden bezoeken, of wil je verblijven bij verschillende vakantieadresjes tijdens jouw reis? Neem dan contact op met mijn collega’s. We staan je graag te woord.

Vakantie Corfu

Vakantie Corfu Ontdek Corfu

Vakantie Lefkas

Vakantie Lefkas Ontdek Lefkas

Vakantie Ithaka

Vakantie Ithaka Ontdek Ithaka

Vakantie Kefalonia

Vakantie Kefalonia Ontdek Kefalonia

Vakantie Zakynthos

Vakantie Zakynthos Ontdek Zakynthos
Sorteer op:

Vertrek

Reisduur

Prijs per persoon

Verblijf

Aantal slaapkamers

Verzorging

Vervoer

Luchthaven

Afstand strand

Afstand centrum

Faciliteiten

Wi-Fi

Sterren

Specials